We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Voor iedereen uit Boekel, Venhorst en Huize Padua: ‘Ritjes in Boekel’ 2020

donderdag 5 december 2019 door

Voor iedereen uit Boekel, Venhorst en Huize Padua: ‘Ritjes in Boekel’ 2020

Stel, je woont in Boekel, Venhorst of Huize Padua en hebt geen auto tot je beschikking,  je hebt geen rijbewijs, je fiets is niet in orde of de afstand is te groot voor de fiets. Daarnaast worden de tijdschema’s van het openbaar vervoer steeds meer beperkt en wordt het vaker een uitdaging om (op tijd) op je bestemming te komen .. 

Goed nieuws: inBoekel komt in 2020 met een nieuw onderdeel  in de app genaamd ‘Ritjes in Boekel’. Dit is een toevoeging aan de bestaande app van inBoekel. Een sociale toevoeging, waarmee je in contact komt met inwoners uit Boekel, Venhorst en Huize Padua die jou willen brengen of halen.

‘Ritjes in Boekel’ is bedoeld voor iedereen. En natuurlijk willen we de ontwikkeling van dit nieuwe onderdeel samen met jullie maken!

Wij zoeken mensen voor het testpanel van ‘Ritjes in Boekel’.
Wat houdt dit in?

  • Je wordt genodigd voor een aantal brainstormsessies in de komende maanden (jouw mening telt bij deze sessies!)
  • Je mag het onderdeel uit de app uitgebreid mee testen (jouw bevindingen worden meegenomen in de ontwikkelingen)
  • Een dosis positieve energie!

Zie jij jezelf al bij ons testpanel zitten? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Meld je nu aan voor interesse voor dit testpanel via een mail naar info@inboekel.nl en we nemen contact met je op.

Heb je vragen over de ontwikkelingen of over het testpanel stuur dan ook een mail naar info@inboekel.nl

[UPDATE 13-01-2020] Op dit moment zouden we graag nog één extra deelnemer aan het panel toe willen voegen in de leeftijd van 16 – 25 jaar. Hier hebben we helaas geen reacties van mogen ontvangen.