We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Inloop Geheugenhuis in Sint Petrus

woensdag 10 april 2024 door

Inloop Geheugenhuis in Sint Petrus

Loop eens binnen bij het Geheugenhuis in de St. Petrus in Boekel!

Wist je dat dementie de algemene term is voor verschillende hersenziektes en Alzheimer er één van is? Dat er verschillende soorten dementie zijn die met de verschillende delen van ons brein te maken hebben? Iedereen uniek is en dat dus iedereen een andere vorm van dementie kan hebben en iedereen ander gedrag kan laten zien? Dat er in Boekel een geheugenhuis is waar gezinsleden, mantelzorgers en vrijwilligers regelmatig samen kunnen komen?

Uitwisselen ervaringen
Het geheugenhuis in Boekel is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij mensen met geheugenproblemen en dementie. Je kunt hier terecht voor informatie, vragen en het uitwisselen van ervaringen. Ook zijn er herinneringskoffers aanwezig. Deze zijn heel geschikt voor zorginstellingen, activiteitenbegeleiding en mantelzorgers.

Welkom
Iedereen is op vrijdagochtend 3 mei van harte welkom in de Sint Petrus in Boekel, Burgtstraat 34, 5427 AJ Boekel. De koffie staat klaar!