We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Inloopochtend Geheugenhuis Boekel

dinsdag 29 september 2020 door

Na een maandenlange stop vanwege het coronavirus is de inloopochtend van Geheugenhuis Boekel weer van start gegaan. Uiteraard met inachtneming van de actuele corona-maatregelen.

Geheugenhuis Boekel is bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie en geheugenproblemen. Mensen met geheugenproblemen, hun mantelzorgers, familie en professionals.
De inloopochtenden, die in het teken staan van dementie, vinden plaats op elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Boekel.
De inloopochtend is een informeel samenzijn. Het is een fijne plek om te praten met lotgenoten, ervaringen te delen, vragen te stellen aan (ervarings-)deskundigen, kennis op te doen, voor een luisterend oor of om even tot rust te komen.

Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. De koffie en thee staan klaar.

Vanaf maart 2020 is in Bibliotheek Boekel tevens een kleine collectie informatieve boeken, romans en een leeslijst met betrekking tot dementie en geheugenproblemen te vinden.

Geheugenhuis Boekel wil een kennis- en ontmoetingsfunctie bieden voor inwoners van de gemeente Boekel op het gebied van dementie, de werking van de hersenen en (niet aangeboren) hersenletsel.

Inloopochtend Geheugenhuis Boekel