We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Inloopuurtje cursus ‘Klik & Tik’

donderdag 1 november 2018 door

Inloopuurtje cursus ‘Klik & Tik’

Bibliotheek De Lage Beemden is in Boekel gestart met de cursus Klik & Tik, voor iedereen die wil leren omgaan met computer, Internet en social media.

Op woensdagmiddag 14 november is er van 13.00 tot 14.00 uur in het Sint Jansgebouw een inloopuurtje, waar iedereen terecht kan voor informatie over deze cursus.

Zoeken op internet, e-mailen, online formulieren invullen, downloaden, social media het komt allemaal aan bod in de cursus Klik & Tik. Tijdens zes bijeenkomsten wordt stap voor stap geoefend op computers van de bibliotheek en iedereen werkt in zijn eigen tempo.

De cursus worden gegeven in kleine groepjes.

Wilt u meer informatie over de cursus Klik & Tik van de bibliotheek? Kom dan naar het inloopuurtje op woensdag 14 november in het Sint Jansgebouw, Sint Jansplein 20 in Boekel en stel uw vragen.