We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Inschrijving beachvolleybal-competitie geopend

woensdag 10 april 2019 door

Inschrijving beachvolleybal-competitie geopend

Het beach-seizoen komt er weer aan! Net als andere jaren zet VC Unitas weer een aantal leuke beach-activiteiten op touw in de Boekelse zandbak op sportpark de Donk. Dit jaar hebben we zondag 1 september ons jaarlijkse 4×4 toernooi voor vrienden- en familieteams.

Zet bij 1 september alvast een zonnetje en een volleybal in je agenda! Maar natuurlijk hebben we dit jaar ook weer onze beachvolleybal-competitie. Net als de laatste paar jaar proberen we op de dinsdag- en donderdagavonden de hele competitie een plek te geven, waarbij ieder team elke week één potje volleybal in zijn agenda heeft.

De competitie start vanaf de laatste week van mei en duurt tot aan het eerste weekend van augustus, Boekel Kermis. Uitgaande van voldoende inschrijvingen bieden we een dames en een herenpoule, waarin 2×2 wordt gespeeld. Ongeoefende teams spelen in dezelfde poule, maar met drieën. Wil je meedoen met je team, Stuur dan een mail naar f.wit@hotmail.com met de volgende gegevens: teamnaam, contactpersoon, telefoonnummer, dames- of herencompetitie.

Inschrijven kan tot en met uiterlijk 18 mei. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team.