We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Vlog Pieten vanaf 11 november actief in Boekel

maandag 4 november 2019 door

Vlog Pieten vanaf 11 november actief in Boekel

Lieve kinderen van Boekel, op zondag 17 november komt Sinterklaas weer naar Boekel. 

Sinterklaas vertrekt voorafgegaan door de Harmonie met zijn paard Amerigo en al zijn Pieten om 13:45 uur voor de intocht door de straten van Boekel. Voor alle kinderen hebben de Pieten wat lekkers meegenomen. Voor de kinderen die geen gluten mogen is er een speciale “GlutenPiet” (herkenbaar aan zijn witte schort) meegereisd uit Spanje.

Let op: er is dit jaar een gewijzigde route via: Tuinstraat, Wilhelminastraat, Mouthoeve, korte pauze met een optreden voor Sinterklaas door de kinderen van de dansschool, alle kinderen mogen aansluiten bij de optocht voor het vervolg van de route via de Kennedystraat naar het St. Agathaplein, waar de Sint wordt welkom geheten door Burgemeester Pierre Bos.

Hierna verstrekt de Sint naar de hoofdingang van Nia Domo waar alle kinderen t/m groep 5 welkom zijn om Sinterklaas een handje te komen geven.

Vlog Pieten
Vanaf de week van 11 november houden twee “Vlog Pieten” jullie alvast op de hoogte wat er allemaal gebeurt onderweg. Dus volg nu alvast de pagina van de Sinterklaas intocht Boekel! Ook tijdens de intocht gaan de Vlog Pieten live op Facebook. Als de intocht niet doorgaat vanwege het slechte weer zullen zij dit ook op Facebook melden. Sinterklaas en zijn Pieten worden dan om 14:00 uur ontvangen in Nia Domo.

Bij de activiteiten rondom de Sinterklaas intochten in Boekel en Venhorst kunnen foto’s gemaakt worden die door het Comité Boekel-Venhorst voor eigen doeleinden gebruikt kunnen worden. Door uw aanwezigheid bij dit evenement geeft u automatisch toestemming en gaat u akkoord met het voorgaande