We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Intocht Sinterklaas Boekel

zaterdag 10 november 2018 door

Intocht Sinterklaas Boekel

Het was de koude winter van 2015, toen Cadeautjes Piet en Wegwijs Piet elkaar leerden kennen op het dak in Boekel. Door de kou was Cadeautjes Piet gestruikeld over een dakgoot, waarbij ze helaas een hele zak cadeautjes liet vallen. Deze lagen verspreid over diverse straten in Boekel.

Gelukkig was de Wegwijs Piet vlakbij. Hij heeft haar geholpen met alle pakjes weer op te rapen en ze bij de juiste kinderen in de schoen te doen. Op het dak van Kievitlaan 29 is de vonk overgeslagen. Wegwijs Piet vroeg Cadeautjes Piet mee uit eten…
Nu zijn de twee Pieten alweer 3 jaar gelukkig bij elkaar en dat willen ze graag bevestigen door te gaan trouwen. En wat is er nu leuker, dachten ze, dan te trouwen in het mooie plaatsje Boekel. Ze hebben elkaar hier natuurlijk ook leren kennen.

Lieve kinderen van Boekel, op zondag 18 november komt Sinterklaas weer in Boekel. Hij gaat dan om 14:00 uur, met zijn paard Amerigo via de Wilhelminastraat, Kerkstraat, Rotonde op weg naar het St. Agathaplein, waar de Burgemeester Sinterklaas zal ontvangen.

Bij slechte weersomstandigheden is er geen intocht en wordt Sinterklaas en zijn Pieten om 14:00 uur ontvangen in Nia Domo.

Wij willen dan graag onze bruiloft vieren, komen jullie ook op ons feestje?

Na afloop van de trouwerij zijn alle kinderen van groep 1 t/m 5 welkom in Nia Domo.

Bij de activiteiten rondom de Sinterklaasintochten in Boekel en Venhorst kunnen foto’s gemaakt worden die door het Comité Boekel-Venhorst voor eigen doeleinden gebruikt kunnen worden.
Door uw aanwezigheid bij dit evenement geeft u automatisch toestemming en gaat u akkoord met het voorgaande