We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Inwoner enquête ‘Groene leefomgeving en cultuur’

maandag 13 mei 2024 door

Inwoner enquête ‘Groene leefomgeving en cultuur’

De gemeente Boekel gaat dit jaar aan de slag met het opstellen van een groenbeleids- en beheerplan en een visie voor toerisme & recreatie en kunst & cultuur. Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom onze plannen en willen inwoners graag betrekken bij de totstandkoming van deze plannen.

Van 15 tot met 31 mei staat daarom op de website een gecombineerde digitale vragenlijst waarmee u als inwoner kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor deze onderwerpen in de gemeente. Wilt u uw mening geven? Scan deze QR-code om bij de vragenlijst te komen, of ga naar onze projectwebsite en klik dan door op de vragenlijst: https://www.boekel.nl/projecten/groen-beleids-en-beheerplan/

Voor het groenbeleids- en beheerplan lanceren we een projectwebsite waarop u meer informatie kunt vinden. Meer weten? De link naar de projectwebsite: https://www.boekel.nl/projecten/groen-beleids-en-beheerplan/.