We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Jo Vluggen schiet zich naar tweede plaats

donderdag 31 augustus 2017 door

Jo Vluggen schiet zich naar tweede plaats

Jo Vluggen uit Boekel heeft woensdag een tweede plaats gepakt bij het koppelschieten op de wip. Maria Janssen eindigde als derde bij het Onze Lieve Vrouwe gilde in Aarle-Rixtel. Waar de reguliere competitie al voorbij is werd woensdag in Aarle-Rixtel met de kruisboog koppel geschoten op de wip. Het wipschieten is bij de gilden in kring Peelland 15 jaar geleden ontstaan. Sins de heroprichting van het Sint Agatha gilde in Boekel doen diverse gildebroeders en zusters mee.  Leden van Sint Agatha doen in de zomeravondcompetitie mee in de A- en B klasse.  Thijs Sanders was in de A-klasse de beste Boekelse schutter voor Arie vd Kimmenade, Jan Weren en Jo Vluggen. In de B-klasse hield Jan Leenders met een derde plaats de Boekelse eer het hoogste  voor Maria Janssen, Frits Koolen, Gerrit Janssen, Jan de Wit, Jan Oerlemans en Toon Wassenberg.  Als Team eindigde gilde Sint Agatha als derde.

Zeven wedstrijden,

In die zomeravondcompetitie worden zeven wedstrijden geschoten en mag men twee wedstrijden laten vallen. Met de vijf beste resultaten kan men 75 pnt behalen(15 per wedstrijd). Geschoten werd er in Lierop, Deurne, Aarle-Rixtel, Vlierden, Lierop, Lieshout en Boekel.