We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kastelentocht WTC Boekel

maandag 3 augustus 2020 door

Kastelentocht WTC Boekel

Met Boekel kermis verwacht je toch maar een kleine groep liefhebbers om vroeg in de ochtend een tocht te maken. Niets was minder waar, met 23 man reden we de Kastelentocht.

Dat had een rondje van 50 kilometer kunnen worden als we langs de kastelen in Gemert, Deurne en Helmond hadden gereden. Maar dat was dus niet de bedoeling, het zou een tocht  van 125 kilometer worden. Een mooie tocht naar het noorden van Limburg. Heel veel weggetjes achteraf, weinig verkeer. Het ging allemaal in een strak tempo totdat….. Adri lek reed. Dat is eigenlijk geen noemenswaardig probleem, maar wel bij de fiets van Adri.

Het ging allemaal in een strak tempo totdat….. Adri lek reed.

Maar liefst  5 man probeerden de buitenband eraf te krijgen en dat lukte niet. Pas na het halen van een schroevendraaier bij een boer in de buurt, lukte het wel. De ene helft van de groep was doorgefietst en zat al aan de koffie. Die was bij camping de Flierenfluiter in Baarlo.

Mooi terras, maar later in Boekel bleek dat daar de terrassen ook mooi en gezellig ingericht waren voor de kermis. Om 10 over 12 waren we weer terug in Boekel.

Volgende week rijdt de A+ en de A- groep de Peel en Maasroute, de B- groep rijdt regio Helmondtocht en de C- groep rijdt de Gladde Aaltocht.

Tot volgende week. P.da Leuse. www.wtcboekel.nl