We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

KC Octopus gaat op “berenjacht” tijdens de coronacrisis

vrijdag 27 maart 2020 door

KC Octopus gaat op “berenjacht” tijdens de coronacrisis

Via de leerkrachten krijgen alle kinderen, in deze tijd zonder school, elke dag enkele thuiswerkopdrachten. Zo ook bij de kleutergroepen. Dan kun je denken aan knutselwerkjes, bouwopdrachten, prentenboeken die voorgelezen worden, maar ook buitenopdrachten.

Dit is een ingezonden stuk van KC Octopus.

Maandag 30 maart is één van die opdrachten het zoeken naar beren die geplaatst zijn achter de ramen bij de Boekelse huizen. Dit naar aanleiding van een grote zoekactie. In België, Frankrijk en ondertussen ook Nederland wordt gezocht naar beren.

Wie goed rondkijkt tijdens zijn of haar corona-wandeling, heeft het misschien al opgemerkt: her en der zitten knuffelberen achter het raam. Dat is het gevolg van een populaire oproep op social media: plaats een knuffelbeer aan je raam en ga met je kinderen op berenjacht. Het is een initiatief uit België. Corona maakt de activiteiten beperkt, maar wandelen met je gezin mag. Dit is voor zowel groot als de allerkleinste. Zo halen we de kids naar buiten. Ook wie geen kinderen heeft of kinderen die binnen moeten blijven kunnen meedoen.

Wat moet je doen?
Plaats een knuffelbeer voor het raam. Wandelaars spotten deze en de kinderen van KC Octopus kruisen weer een beer af van hun berenkaart. Leuk en gezellig voor iedereen. Laat de kinderen even zwaaien naar de beer en de bewoners. Gezellig toch!

Team van KC Octopus wenst iedereen veel plezier bij de berenzoektocht, maar ook veel sterkte in deze zware periode.

Laat het beren zoeken een mooie ontspanning zijn!