We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

KennisCafé: Passie voor de natuur; lezing met paddenstoelenwandeling

maandag 15 oktober 2018 door

KennisCafé: Passie voor de natuur; lezing met paddenstoelenwandeling

Tijdens het vierde KennisCafé van Bibliotheek De Lage Beemden op zaterdag 27 oktober deelt Ton Vogels zijn passie voor de natuur. De lezing wordt gevolgd door een paddenstoelenwandeling door het natuurgebied De Perekker in Boekel.

Ton Vogels vertelt hoe interesse in de natuur kan uitgroeien tot een ware passie. Door de vele aspecten van de natuur, kan het een eindeloze hobby worden waarin steeds nieuwe dingen worden ontdekt. Paddenstoelenwandeling door natuurgebied De Perekker Tot de schimmels behoren onder andere paddenstoelen, een belangrijk onderdeel van de natuur en van de lezing. Om dit bijzondere natuurverschijnsel écht te beleven, sluiten we de ochtend af met een wandeling door Natuurgebied De Perekker. Tijdens deze wandeling gaan we op zoek naar verschillende soorten paddenstoelen en zal Ton er nog meer over vertellen en vooral laten zien. Het KennisCafé vindt plaats op zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur bij Natuurcentrum De Perekker, Mezenlaan 22 Boekel. De toegang is gratis. Om verzekerd te zijn van een plek is aanmelden gewenst. Dit kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl of per e-mail naar kenniscafe@bibliotheekdlb.nl.