We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

KennisFabriek Exotische dieren

woensdag 25 oktober 2023 door

KennisFabriek Exotische dieren

KennisFabriek over Exotische dieren Slangen, baardagamen, reuzenslakken het zijn allemaal exotische dieren. Je ziet ze in de dierentuin, tijdens vakanties in verre oorden, maar soms ook bij mensen thuis als huisdier. De passie van Sterre van de Berg is exotische dieren en alles wat met de natuur te maken heeft. Ze is pas afgestudeerd in dierenmanagement en wil – net als Freek Vonk- doorstuderen voor bioloog.

Tijdens deze KennisFabriek neemt Sterre je mee in de unieke wereld van exotische dieren. Ze vertelt je wat deze dieren zo bijzonder maakt, wat belangrijk is voor deze dieren en ze laat je kennismaken met een aantal van haar exotische huisdieren. Let op; Je kennis wordt getest! Wat weet je al van deze verschillende diersoorten? Ben jij 8 jaar of ouder? Houd je van exotische dieren en wil je hier alles over te weten komen? Dan is deze KennisFabriek iets voor jou.

Dit kenniscollege vindt plaats op zaterdag 25 november van 10.00- 11.30 uur in de bibliotheek in Gemert. Deelname is gratis en ook ouders zijn van harte welkom. Aanmelden is verplicht en kan via deze link.