We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

KennisFabriek: kinderboek schrijven en illustreren

donderdag 17 september 2020 door

KennisFabriek: kinderboek schrijven en illustreren

Din Mickers is 9 jaar en heeft samen met zijn vader Tom het boek De Prins van Draconië geschreven. Tom en Din zijn te gast bij de KennisFabriek van Bibliotheek De Lage Beemden op vrijdag 9 oktober in Bibliotheek Boekel.

In een kenniscollege voor kinderen vanaf 7 jaar vertellen Tom en Din over de totstandkoming van hun boek. Hoe start je met het schrijven van een verhaal? Hoe bedenk je een titel? En hoe bepaal je hoe de hoofdpersonen eruit gaan zien? Tom en Din vertellen alles over hun boek en beantwoorden vragen.

Na de presentatie gaan de kinderen zelf aan de slag. Met hulp van Tom en Din. De kinderen gaan de hoofdpersoon van een verhaal omschrijven en dit karakter tot leven brengen door middel van een tekening.

Van het boek De Prins van Draconië heeft Din de personages mee bedacht. De illustraties zijn, in samenwerking met Din, gemaakt door een professionele tekenaar.

Na het kenniscollege is er de mogelijkheid om het boek te kopen en te laten signeren. De KennisFabriek vindt plaats op vrijdag 9 oktober van 16.00 – 17.00 uur bij Bibliotheek Boekel (Nia Domo). Deelname is gratis.

Meld je snel aan, de KennisFabriek van de Bibliotheek is populair en vol is vol.

Aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.