We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

KennisFabriek Special: Mad Sience – workshop Materie

dinsdag 2 april 2019 door

KennisFabriek Special: Mad Sience – workshop Materie

De KennisFabriek van Bibliotheek De Lage Beemden doet zijn werk en draait doorlopend. Tijd voor een KennisFabriek Special.

Op woensdag 17 april om 14.00 uur bij Nia Domo in Boekel met Mad Science. Tijdens de workshop materie van Mad Science maak je kennis met de wereld van atomen en moleculen. Dit kenniscollege staat bol van de experimenten. Hoe kom je erachter of je te maken hebt met een chemische reactie of niet? Gebruik je zintuigen en kennis om dit te bepalen tijdens demonstraties van de Mad Scientist en de experimenten in je eigen groepje. Je krijgt diverse chemische stoffen om zelf onderzoek mee te doen.

Je bouwt eetbare moleculen en je past de opgedane kennis over fysieke en chemische veranderingen toe in het maken van een ‘Silly Putty’. De workshop materie vindt plaats op woensdagmiddag 17 april van 14.00 tot 15.00 uur in de Parkzaal bij Nia Domo Boekel. Deze KennisFabriek is bedoeld voor iedereen van 7 tot 12 jaar. Meedoen kost €5,-. Bibliotheekleden betalen €3,50. Kaartjes zijn alleen online te koop via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Meld je snel aan, want vol is vol. Ouders zijn van harte welkom om plaats te nemen achter in de ruimte.