We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kermis en horeca 2020 in Boekel

donderdag 30 juli 2020 door

Kermis en horeca 2020 in Boekel

Ontmoeten en ontspannen tijdens de kermis in Boekel, ja dat mag! Samen met de kermisexploitanten, horeca-ondernemers en de gemeente Boekel hebben we alle zeilen bijgezet om een leuke kermis mogelijk te maken, maar wel binnen de corona-regels. Dus doe ik een dringend beroep op iedereen: doe mee en voorkom Corona in Boekel.

De kermis op het Agathaplein vindt plaats in aangepaste vorm waarbij er meer ruimte is tussen de attracties. De kermisattracties in Boekel zijn vooral voor kinderen en jongeren aantrekkelijk. De kermisexploitant en de boa’s houden de drukte in de gaten. Als het te druk is, worden maatregelen genomen.

De kermis in Boekel is altijd erg gezellig. Om voldoende afstand te bewaren staan in de Kerkstraat en op het St. Janplein ruime terrassen. De gasten zitten gezellig aan tafel, voor voldoende tafels en stoelen is gezorgd. Er zijn geen bands of DJ’s en het terras is afgebakend.

Voor alles blijft: als u corona-gerelateerde klachten hebt: blijf thuis!

Kom op zaterdagavond ook niet zomaar naar Boekel om een terrasje te pakken. Voor die avond zijn kaarten verkocht.

De burgemeesters van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven deden in hun Wake-upcall voor Brabant een dringende oproep om Brabanders te vragen om niet te verslappen bij het naleven van de corona-regels. Ook voor de kermis in Boekel vraag ik aan iedereen: houd de regels in acht. Houd 1,5 meter afstand en blijf thuis als u corona-gerelateerde klachten heeft. De regels zijn voor u versoepeld, maar zorg dat u daar verantwoordelijk mee omgaat. Dan zijn kermis vieren en een terrasje pikken ook in 2020 in Boekel mogelijk.

Pierre Bos
Burgemeester