We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kerstarrangementen Nia Domo

zaterdag 27 oktober 2018 door

Kerstarrangementen Nia Domo

De feestdagen staan weer voor de deur. Leuke dagen waarop we ons allemaal verheugen. We zien onze familie en vrienden weer en samen heffen we het glas op onze gezondheid.

Toch rest ons nog een belangrijke gegeven. Wat gaan we dit jaar eten? Gelukkig hoef je je niet meer druk te maken over deze vraag. Nia Domo neemt je alles uit handen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de heerlijke feestdagen! Op Eerste Kerstdag kun je bij ons terecht voor een Kerstbrunch, van 10.30 tot 13.30 uur. Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij ons terecht voor een Kerstbuffet, van 16.00 – 20.00 uur. Natuurlijk hebben wij met de Kerstdagen, op Eerste en Tweede Kerstdag, ook speciale bowling arrangementen.

Voor meer informatie, prijzen en reserveringen bekijk bekijk hier de PDF met het arrangement of ga naar onze website of Facebook-pagina.

Daarnaast kun je ook telefonisch (0492-321452) of via mail contact met ons opnemen, maar natuurlijk kun je ook met vragen terecht in de lunchroom of de bowling!

Team Nia Domo