We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kerstbomenverkoop op het Sint Agathaplein

dinsdag 28 november 2023 door

Kerstbomenverkoop op het Sint Agathaplein

Ho Ho Ho! Ben jij ook zo gek van die echte dennennaaldengeur in huis rond de kerst?

zaterdag 2 èn 9 december
Wil jij nu al zeker zijn van een kerstboom van topkwaliteit? Èn wil jij dat deze kerstboom ook GRATIS wordt thuisbezorgd? Verzeker je dan van een kerstboom en bestel deze via de website van C.S. de Knöllekes!

Lees hier alle info en bestel die kerstboom!

Welke kerstbomen hebben we:

  1. Omikora in een pot, ongeveer 125cm.
  2. Fraseri in een pot, ongeveer 150cm.
  3. Nordmann gezaagd, ongeveer 200-250cm.

En daarnaast ook de mogelijkheid om de Easy Fix Kerstboomstandaard er bij te bestellen.

De opbrengst van de kerstbomenverkoop gaat naar de jeugdcarnaval. We zorgen voor een leuk programma zodat de jeugd van Boekel weer een geweldige carnaval kan beleven.

Bestellen doe je dus het liefst vooraf zodat we weten hoeveel kerstbomen we ongeveer moeten inkopen.

Op zaterdag 2 èn 9 december kun je de gereserveerde kerstboom/kerstbomen uitzoeken op het sfeervol aangeklede Sint Agathaplein in Boekel. Maar, heb je er onverhoopt toch géén in de voorverkoop besteld en wil je die gezellige warme sfeer toch in huis, dan kun je er op deze dagen toch één uitzoeken op het gezellige Sint Agathaplein. Alleen geldt dan: op=op èn weg=pech!

And last but not least! Heb je géén vervoer en/of wil je dat gesleep het liefste niet zelf doen? Wij zorgen ervoor dat de door jou gekozen kerstboom GRATIS wordt thuisbezorgd in de gemeente Boekel.
Als dat geen superservice is, Ho Ho Ho!

Met kerstboomgroene en carnavaleske groeten, C.S. de Knöllekes