We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kerstconcert “Geen Stille Nacht”

donderdag 19 december 2019 door

Kerstconcert “Geen Stille Nacht”

Na een geweldig jubileumjaar waarin Muziekgroep Imémato met tal van bijzondere, muzikale activiteiten stilstond bij het 50-jarig bestaan, is het nu tijd voor de kers op de taart. Oftewel: de piek op de boom. De kerstboom wel te verstaan, want Kerst staat voor de deur. Bomen verruilen buiten voor binnen.

Lichtjes versieren de straten. Mensen zoeken elkaar op, om samen te delen, te verwonderen, te omarmen, te vertellen, te luisteren en te zingen. Traditioneel klinkt Stille Nacht door de straten. ‘Stille nacht, heilige nacht, alles slaapt, sluimert zacht.’ Op zaterdag 21 december zal het echter niet stil zijn in Boekel. Slapen is zeker geen onderdeel van het programma en is pas toegestaan nadat eenieder na afloop weer moe en voldaan huiswaarts is gekeerd. En wat er sluimert? Ach, wie weet… Komt u dat vooral zelf ervaren!

Op zaterdag 21 december organiseert Muziekgroep Imémato een sfeervol kerstconcert in de St. Agathakerk in Boekel. Het zal deze avond ‘Geen Stille Nacht’ zijn wanneer de kerk zich vult met muziek. Kerstmuziek. Stemmig, sfeervol, vrolijk, traditioneel, modern, groots en soms juist klein. Deze editie van Geen Stille Nacht zal plaatsvinden in samenwerking met Harmonie EMM uit Boekel. Een muzikale samenwerking die gebaseerd op successen uit het verleden zeker weten gaat zorgen voor een onvergetelijke avond. Beide verenigingen zullen nummers uit eigen repertoire ten gehore brengen en natuurlijk staan er ook een paar kerstklassiekers op het programma door harmonie, koor en combo samen.

EMM en Imémato hopen u te mogen ontmoeten in een volle kerk. Samen kerst beleven op deze bijzondere plek, waar Stille Nacht al generaties lang één keer per jaar te horen was en ook anno 2019 nog altijd te horen is. Laten we daar dit jaar samen het mooie, nieuwe geluid van ‘Geen Stille Nacht’ aan toevoegen!

Geen Stille Nacht begint om 19:30 uur, vanaf 19:00 uur is de kerk geopend.

Toegang tot het concert is gratis, maar om binnen te komen, moet u wel in het bezit zijn van een toegangskaart.
Deze kaarten zijn vanaf 1 december gratis te verkrijgen bij:
• Karin van Sleeuwen Bloemen & meer, Kerkstraat 41 Boekel
• Brasserie De Mouthoeve, Erpseweg 2 Boekel
• Krullen en Spullen, Sint Agathaplein 35 Boekel