We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kinderyoga en mindfulness voor kinderen

donderdag 4 januari 2018 door

Kinderyoga en mindfulness voor kinderen

Boekel mag sinds november 2017 kinderyoga en mindfulness op de kaart van kinderactiviteiten bijschrijven. De meeste mensen denken bij kinderyoga niet direct aan een wekelijkse vrijetijdsbesteding voor hun kind, maar Innerkind laat zien dat yoga alles behalve zweverig is. 

Tijdens de kinderyogalessen maken kinderen op een dynamische en speelse manier kennis met yoga. Een les met samenwerkingsoefeningen, mindfulness, Hatha yoga, ademoefeningen en creatieve expressie. Door het beoefenen van yoga leren kinderen hun eigen grenzen kennen, krijgen ze meer lichaamsbesef, souplesse en innerlijke rust. Kinderyoga is er voor alle kinderen omdat het op een positieve wijze bedraagt aan de motorische en creatieve ontwikkeling. Ook kinderen met bijvoorbeeld (faal)angst, concentratie problemen, gevoeligheid en buikpijn hebben baat bij Yoga.

Voor kinderen en ouders/verzorgers die behoefte hebben aan een individueel traject is er individuele yoga (ook voor gezinnen) en yoga coaching mogelijk. Innerkind ontwikkeld de yoga en mindfulness lessen gericht op de behoefte van de groep zelf en koppelt een zelfgeschreven “magische droomreis” aan dit thema, hierdoor zijn alle lessen uniek.

Naast yoga en coaching geeft Innerkind ook regelmatig workshops. Zo kunnen ouders samen met hun kind deelnamen aan een yoga of massage workshop. In februari start de workshop “kindertekeningen lezen” voor volwassenen en ook de meiden van de bovenbouw mogen weer deelnemen aan de “krachtige ik” lessen.

Volg een gratis proefles op zaterdag om 16:00 uur, Tuinstraat 13 Boekel (peuterlessen mogelijk op woensdag ochtend om de week).

Anja Geerts verzorgt al bijna twee jaar kinderyoga lessen als gecertificeerd kinderyoga docent en coach in Uden, Den Bosch en vanaf nu ook in Boekel. Alle kinderen in de leeftijd van 2,5 t/m 15 zijn welkom zowel tijdens een yoga groepsles als bij de individuele coaching.

Meer informatie? Ga naar de website www.kinderyoga-boekel.nl, stuur een mail naar info@innerkind.nl
of bel met 06 41460929