We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kindpark open bijeenkomst

donderdag 14 maart 2019 door

Kindpark open bijeenkomst

Op 14 maart wordt er een bijeenkomst gehouden inzake Kindpark Boekel, welke steeds meer vorm begint te krijgen. Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming hiervan. De bouw gaat volgens planning. Ook zal spoedig de inrichting van de buitenruimte volgen.

Op donderdag 14 maart a.s. zijn betrokkenen en geïnteresseerden van harte welkom bij een bijeenkomst waarin zij worden bijgepraat over de stand van zaken van de bouw, de herinrichting van de openbare ruimte en over het voorlopig ontwerp van het schoolplein. In dit bericht zoomen we in op de inrichting van het schoolplein.

Een Kindpark voor Boekelnaren, van Boekelnaren
Net als bij de bouw en de herinrichting van de openbare ruimte zijn ook bij de inrichtingsplannen van het schoolplein vele partijen nauw betrokken. Naast gesprekken met Gemeente Boekel en de schoolbesturen zijn de plannen uitgebreid besproken met de schoolteams, Kinderopvang, Sporthal de Burcht en de Kinderburgt. Ook zijn er workshops georganiseerd voor een speciaal samengesteld kinderpanel. Het kinderpanel bestaat uit kinderen die de 3 scholen vertegenwoordigen. Tijdens de workshops lieten de kinderen weten wat zij belangrijk vinden bij de inrichting van het nieuwe schoolplein. Er zijn geen betere experts op dit gebied dan de kinderen zelf, natuurlijk. Verder is ook overlegd met omwonenden en ouders.
Belangrijke punten zijn vooral een natuurlijke uitstraling, organische vormen, avontuurlijk spelen, voetbalmogelijkheden en verschillende zones, waarin elk kind zijn eigen spel kan spelen.

Na de uitgebreide inventarisatie is een ontwerpende partij aan de slag gegaan met een plan, waarin alle wensen zo goed mogelijk zijn verwerkt. Om alle betrokkenen hier deelgenoot van te maken, nodigen Gemeente Boekel en gezamenlijke schoolbesturen u graag uit voor de bijeenkomst op donderdag 14 maart a.s. om 20.00 uur in Kindcentrum Octopus in Boekel. Uiteraard hebben aanwezigen tijdens deze bijeenkomst de gelegenheid om vragen te stellen en mee te praten. Tijdens deze avond en via verschillende media zullen mogelijkheden voor sponsoring van het schoolplein aan bod komen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via een mail naar: Mark.vandenElzen@boekel.nl