We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kofferbakverkoop gilde Sint Agatha

dinsdag 5 februari 2019 door

Kofferbakverkoop gilde Sint Agatha

Op zondag 22 september is de kofferbakverkoop van gilde Sint Agatha. De kofferbakverkoop van gilde Sint Agatha wordt al enkele jaren, met groot succes, gehouden op het evenemententerrein van de gemeente Boekel (Waterval 3a, 5427HL).

De plaatsen (8,5 x 5 meter), op het buitenterrein met gras, zijn aangegeven met kalklijnen. Je mag deze plaats naar eigen inzicht helemaal zelf inrichten. Als je meer ruimte nodig hebt dan 8,5 x 5 meter, reserveer dan meerdere plaatsen. Doe dit tijdig want vol is vol. De prijs van een staanplaats is slechts € 10,- ; te betalen bij het inrijden. Na het inrijden, tussen 6 en 8.30 uur `s morgens, wordt door de organisatie een plaats (of meerdere bij elkaar) toegewezen. Reservering van grondplaatsen gaat via onze website www.agathagilde.nl/kofferbakverkoop.

De kofferbakverkoop is een begrip in Boekel en omgeving. Deze kofferbakverkoop staat bij de verkopers bekend als gemoedelijk. Bij goed weer zijn daarom alle 165 plaatsen bezet. Er mag van alles worden verkocht met uitzondering van eet- en drinkwaren. In het gildehuis is allerlei drank en eten verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er ook een toiletten aanwezig. Voor vermaak van de kinderen staat er een luchtkussen opgesteld. De openingstijd voor het publiek is van 9.00 tot 15.00 uur. De entree voor bezoekers is slechts € 2,- ; kinderen t/m 12 jaar gratis. “Vroege vogels” betalen tot 9.00 uur € 5,- entree. Het parkeren is gratis, daarom komen er ook veel bezoekers.