We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

‘Kom Bij Ons Beurs’ in Boszicht voor 50-plussers

woensdag 15 september 2021 door

Na de coronaperiode gaat KBO Boekel weer verruimen. De ouderenbond organiseert een ‘Kom Bij Ons Beurs’ voor ouderen en senioren vanaf 50 jaar. De info dagen worden gehouden op zaterdag 25 en zondag 26 september.

De informatiedagen vinden plaats in het verenigingsgebouw Boszicht aan de Bernhardstraat 72 in Boekel. Tussen 11 uur en 16 uur is er gelegenheid om te komen kijken wat voor activiteiten door de onderafdeling aangeboden worden. Er is o.a biljarten, kienen, kaarten (jokeren, rikken, bridgen), schilderen, country dansen, fietstochten, Boszdagen, liederentafel en nog veel meer.

Iedere bezoeker krijgt van KBO Boekel een kopje koffie aangeboden. Bij KBO Boekel is er voor iedereen wat te doen. En zeker niet onbelangrijk: de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en gezellig samen te zijn, dan ben je niet eenzaam.

Wij heten u van harte welkom!