We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kom je nog eens ‘proeven’ van Herenboeren Landmeerse Loop?

donderdag 4 juli 2024 door

Kom je nog eens ‘proeven’ van Herenboeren Landmeerse Loop?

Aan iedereen die onze open dag heeft bezocht: wat was het een geweldige dag en wat hebben we veel enthousiaste bezoekers mogen begroeten. We nodigen je graag uit om nog eens te komen ‘proeven’ van onze boerderij. Letterlijk en figuurlijk.

Op zaterdag 6 juli verwelkomen we je graag tijdens onze wekelijkse groente-uitgifte. Je ziet dan de boerderij in bedrijf en de groente die van het land komt. En je ontmoet nóg meer mensen van Herenboeren Landmeerse Loop. De wekelijkse groente-uitgifte is altijd een gezellig moment waarop er wordt bijgepraat, recepten worden uitgewisseld en menigeen even het land op loopt om kruiden, aardbeien, peultjes of net wat er klaar is te plukken.

Wanneer, hoe en wat: zaterdag 6 juli van 10.00-12.00 uur
Stuur een mailtje aan landmeerseloop@herenboeren.nl dat je komt en met hoeveel personen, dan zorgen we voor een warm welkom.

Je kunt op 6 juli ook deelnemen aan een rondleiding. Je meldt je hiervoor aan op de homepage van onze website: https://landmeerseloop.herenboeren.nl/

Ben je er al uit en word je mede-herenboer?
Dat is natuurlijk helemaal fantastisch! Fijn als je ons een mailtje terugstuurt dat je mede-eigenaar wil worden. Één van onze bestuursleden maakt dan graag een afspraak met je om je lidmaatschap verder in gang te zetten. 

Mocht je nog geen inschrijfformulier hebben meegenomen bij de open dag, dan kun je het formulier hier downloaden: https://landmeerseloop.herenboeren.nl/contact/

Nog vragen?
Heb je vragen naar aanleiding van de open dag, wil je doorpraten over wat het mede-eigenaarschap van Herenboeren Landmeerse Loop met zich meebrengt? Schroom niet en laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek.

Tot ziens op de boerderij!