We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Kom naar de KleuterBieb

donderdag 7 januari 2021 door

Kom naar de KleuterBieb

En droom weg bij de mooiste voorleesverhalen. Regelmatig wordt in de Bibliotheek in Boekel voorgelezen tijdens de KleuterBieb. Steeds met een actueel thema en een leuke activiteit.

De volgende KleuterBieb is op woensdag 17 maart van 14.00 tot 14.45 uur.

Voor wie?
Het voorlezen is bedoeld voor kleuters van 4 tot 6 jaar en hun (groot)ouders. Na het lezen nemen we de tijd voor een activiteit, zoals zingen, knutselen of een spel. Kom met je (klein)kind naar de bibliotheek en geniet samen van de mooiste verhalen.

In deze coronatijd is het aantal deelnemende kinderen en ouders beperkt. Het is daarom verplicht om van tevoren aan te melden via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Waarom voorlezen?
Voorlezen is leuk, spannend en goed voor de (taal)ontwikkeling van kinderen. Door voor te lezen leren kinderen nieuwe woorden kennen en ontdekken ze hoe zinnen worden opgebouwd. Daarnaast helpt voorlezen bij het leren luisteren en concentreren. Bovendien stimuleert voorlezen de fantasie. Allemaal zaken waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Maar bovenal is voorlezen gezellig en plezierig en iets waar kinderen en ouders samen van kunnen genieten!