We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Koningin der M4: Marloes d’n Urste

maandag 3 februari 2020 door

Koningin der M4: Marloes d’n Urste

Met algehele trots maken wij aan u bekend de nieuwe Koningin der M4, HKM Marloes Petronella Dekkers. Marloes is een afstammeling van het geslacht Dekkers – Bijvelds. Ze is de jongste dochter van Hertog Marinus Arnoldus Dekkers en Gravin Dymphina Petronella Bijvelds en is geboren en getogen in de naburige Vrije Heerlijckheid Ghemert.

De Boeckelse befaamde troubadour Sander Theodorus Bekkers schaakte haar tijdens één van zijn muzikale rondreizen door het Graafschap Brabant en sleepte haar mee naar het Laant van Heer Rutger. Op het landgoed De Donck bouwden zij samen onlangs een pittoresk paleisje, waar hun liefde nu verder gestalte krijgt.

Koningin Marloes is dus de muzikale muze van lokale troubadour Sander ‘The pianoman’ Bekkers, maar ook Marloes zelf werkt aan haar persoonlijke carrière in het Boekelse. Zo verovert deze superwoman het buitengebied met haar krachten in bootcamp en werkt ze in het geheim aan haar snelheid, reactievermogen en techniek in badminton. Ook zal ze volgend jaar in Sportpaleis De Burcht echt doorbreken bij het grote publiek. Koningin Marloes is namelijk één van de solisten bij de vierde editie van The Sense of Harmony. Deze Dancing Queen zal het deze avonden zeker helemaal gaan maken!

Dat ze kan zingen en performen liet ze afgelopen zaterdag ook al zien tijdens haar Koninginnebal. Met haar eigen lijflied zal zij de komende carnaval regelmatig te horen zijn en de Prinselijke hoogheden Prins Harrie (onder intimi ook wel bekend als Hans) en Vorst Frank in vervoering brengen. En dit onder het persoonlijke motto van de koningin: ‘Ook al hebben we het nog nooit gedaan, we gaan er altijd vol tegenaan!’

‘Leve de Koningin! Hoera, hoera, hoera!!’