We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Koningsdag 2024: Touwtrekken op het plein

maandag 8 april 2024 door

Koningsdag 2024: Touwtrekken op het plein

Terug van weggeweest in Boekel: touwtrekken! Een initiatief van de Knöllekes en de Vliegenmeppers om direct na de activiteiten van het Oranjecomité tijdens Koningsdag 27 april een evenement te organiseren in hartje Boekel.

De inschrijvingen zijn binnen, maar liefst 20 herenteams en 3 damesteams strijden deze dag om “Touwtrekkampioen van Boekel”.

Vanaf 15 uur start de competitie onder de tent op het plein. Continu spektakel en gezelligheid, want we hebben een groot springkussen voor de kids, gezellige muziek tot ’s avonds laat en natuurlijk ook genoeg voor de inwendige mens. Rond de klok van 22:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden waarna we nog een paar uurtjes doorfeesten.

Heb je jezelf niet ingeschreven voor het Touwtrekken, maar heb je toch zin in een gezellige dag vol vermaak en spektakel? Tot ziens dan op het St Agathaplein tijdens Koningsdag!

Kijk ook op Touwtrekkenboekel.nl om te zien welke teams allemaal deelnemen en wat het programma is.

Een tipje van de sluier, enkele teams die meespelen om de prijzen met hun coach:

  • Heren team “Habo95 Legends”, met coach Matthijs van Boxtel
  • Dames team “Wij trekken het niet meer”, met coach Coen Verkampen
  • Heren team “TLG”, met coach Mario v Sleeuwen
  • Heren team “FC Taba”, met coach Frans Bens

Tot dan!

Organisatie Touwtrekken op het plein


Meer informatie:
touwtrekkenboekel.nl
touwtrekkenboekel@gmail.com