We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Koningsdag Boekel: Touwtrekken op het Plein!

zaterdag 2 maart 2024 door

Koningsdag Boekel: Touwtrekken op het Plein!

Op 27 april vieren we samen de verjaardag van onze koning, Willem-Alexander! Dit jaar wordt het extra speciaal, want we introduceren een nieuw evenement: Touwtrekken op het Plein. De Vliegenmeppers en de Knöllekes hebben hun krachten gebundeld om Koningsdag in Boekel onvergetelijk te maken.

Deze twee gezelligste clubs van Boekel slaan de handen ineen om Koningsdag in Boekel een extra impuls te geven. ’s Ochtends en in de voormiddag verzorgd het Oranjecomité Boekel-Venhorst haar programma voor de basisschooljeugd en vanaf 15 uur nemen wij het over met een nieuw evenement: Touwtrekken op het plein.

Wat is het?

  • Touwtrekken: Trek je stevigste schoenen aan, verzamel je vrienden en vorm een team! Wie heeft de meeste spierkracht en kan de tegenstanders over de streep trekken?
  • Gezelligheid: Het plein wordt omgetoverd tot een feestelijke arena. Geniet van muziek, de competitie en een heerlijke sfeer;
  • Teamwork: Een touwtrekteam bestaat uit minimaal 6, maximaal 8 personen. En natuurlijk: een team heeft ook een coach nodig!

Wanneer?
We starten tijdens Koningsdag direct na het programma van Oranje comité Boekel-Venhorst om 15.00 uur. Want geen Koningsdag zonder die vrolijke oranje kinderoptocht door de straten en de gezellige vrijmarkt. Nadat het toernooi is afgelopen, sluiten we natuurlijk af met een gezellig feestje.

Welke voorzieningen zijn er?
Het touwtrekken zal plaatsvinden onder een tent. We zorgen voor wat te snacken, een groot springkussen voor de kids en natuurlijk ook wat te drinken. Ook de horeca in Boekel steunt dit nieuwe evenement, zij zorgen ervoor dat we op deze dag ook geen dorst krijgen.

Hoe schrijf je in?
Inschrijven doe op de website touwtrekkenboekel.nl. We zijn volop bezig met de organisatie, updates over het programma zullen we daar ook plaatsen. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt! We vragen per team een organisatie bijdrage van € 25.

Dus, blijf gezellig in Boekel met Koningsdag, verzamel een team, kom met je buren, familie en vrienden en maak er samen een onvergetelijke Koningsdag van!

Tot dan!

Organisatie Touwtrekken op het plein


Meer informatie:
touwtrekkenboekel.nl
touwtrekkenboekel@gmail.com