We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Koor Alegria biedt ‘cursus koorscholing’ voor mannen

vrijdag 29 maart 2019 door

Koor Alegria biedt ‘cursus koorscholing’ voor mannen

Veel mensen werpen voor zichzelf een drempel op om te gaan zingen bij een koor: “ik kan niet zingen”, “ik heb nog nooit in een koor gezongen”, “wat jullie doen is voor mij te hoog gegrepen” enz. Maar misschien wil je toch wel graag mee kunnen doen in een koor. Koor Alegria heeft er iets op gevonden, zij willen graag de drempel om binnen te komen verlagen en bieden je, als je belangstelling hebt, een cursus koorscholing aan volgens het handboek voor beginnende koorzangers “Ontdek je Stem”.

Elke cursist krijgt de beschikking over het cursusboek, zodat je ook thuis wat kunt oefenen. De basistechnieken van het zingen worden geleerd, zoals o.a. een goede houding, het gebruik van je adem en natuurlijk het gebruik van je stem en tevens uitleg over de noten. De cursus wordt verzorgd door dirigent Piet van der Sanden in Nia Domo, voorafgaand aan de repetitie steeds op een dinsdag, op de volgende data: 9, 16 april, 7, 14, 21, 28 mei, 11, 18 juni van 18:45 tot 19:45 uur. Indien gewenst mag je aanwezig blijven bij (een deel) van de repetitie.

Als je niet alle data kunt, is dat absoluut geen belemmering voor deelname. De koorscholing is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen! Belangstellende kunnen zich per mail opgeven via: info@kooralegria.nl Voor meer informatie kun je bellen naar: 06-10631075