We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Laat je verrassen met de Vakantie Verrassingstas

donderdag 9 juli 2020 door

Bibliotheek De Lage Beemden heeft deze zomer weer een Vakantie Verrassingstas voor jeugdleden van 3 t/m 12 jaar. Deze bijzondere tas is van tevoren gevuld door bibliotheekmedewerkers met 3 verrassende materialen uit de uitgebreide jeugdcollectie. De Vakantie Verrassingstas is verkrijgbaar in de bibliotheken in Beek en Donk, Boekel en Gemert.

Aan deze actie zit ook een wedstrijd gekoppeld: ‘Fotografeer jezelf met een boek uit de verrassingstas op je favoriete leesplek’.

Alle ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van de Bibliotheek en opgehangen in de bibliotheekvestiging. Per leeftijdscategorie wordt de leukste foto gekozen. Deze foto’s worden na de zomervakantie gepubliceerd in de lokale (week)bladen van Boekel, Gemert-Bakel en Laarbeek. De winnaars worden persoonlijk benaderd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De foto kan gestuurd worden naar jeugd@bibliotheekdlb.nl onder vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer of e-mailadres.
Met het opsturen wordt automatisch toestemming gegeven voor publicatie van de foto.

De actie loopt van zaterdag 4 juli tot en met zondag 9 augustus 2020.

Kom snel naar de Bibliotheek en laat je verrassen!

Laat je verrassen met de Vakantie Verrassingstas