We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Laatste week om je kind aan te melden voor Joepie! Kindervakantieweek

maandag 22 april 2024 door

Laatste week om je kind aan te melden voor Joepie! Kindervakantieweek

Aanmelden voor de Joepie! Kindervakantieweek kan tot en met 30 april via de vernieuwde website www.joepiedagen.nl. Dus vraag in de klassenapp, in je familie-, vrienden-, vriendinnen- en bekenden-kring wie er ook mee doen aan de Joepiedagen. En geef je kind/kinderen op voor deze onvergetelijke week.

Wat houdt Joepie! Kindervakantieweek in?
De Boekelse Trimbossen worden van 6 tot 9 augustus 2024 omgetoverd tot een fantastisch speelparadijs voor alle basisschoolkinderen uit Boekel en Venhorst. Ook jeugd die van de basisschool af is en de Joepiedagen veel te leuk vinden om afscheid van te nemen zijn welkom. Bijvoorbeeld om (spel)leiding van een groepje te zijn of mee te helpen met opbouwen of afbreken. Alles om de Joepiedagen voor alle kinderen uit Boekel en Venhorst onvergetelijk te maken.

Activiteiten tijdens de Joepiedagen
Met de junioren (groep 1 t/m 3) en de senioren (groep 4 t/m 8) bouwen we in teams hutten, dat wisselen we af met heel veel leuke spellen. Daarnaast bouwen we op de vrijdag een zeepkist en doen we in de middag mee met de zeepkistenraces bij de blokhut in Boekel.

Je vindt het niet erg dat je kind iedere dag onder de modder en verf thuis komt? Goed zo! Meld jouw kind aan via deze link.

Samen maken we er weer een groot feest van waar plezier maken voorop staat en we onvergetelijke avonturen beleven! De Joepiedagen, zorg dat je erbij bent!

Volg alles over de Joepiedagen via Facebook of Instagram!

Tot snel!
Groet, de organisatie van de Joepie! Kindervakantieweek