We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De laatste wens van Nixon Kareth

donderdag 22 februari 2018 door

De laatste wens van Nixon Kareth

Vrienden voeren een crowdfund actie voor de laatste wens van Nixon Kareth. Afgelopen zondagochtend overleed de Boekelnaar van 23 jaar door een noodlottig ongeval. Doneren staat vrij.

Nixon was een vrolijke jongen met een hartje van goud. Afgelopen jaar had hij zijn opleiding tot automonteur weer opgepakt.

Op 9-jarige leeftijd kwam Nixon naar Nederland. Het gezin Kareth kwam vader Michael achterna, die vluchtte voor het Indonesische regime. Vader Michael is voorzitter van het West Papoea New Guinea National Congress (WPNGNC), een beweging die wil dat West-Papoea onafhankelijk wordt van Indonesië. Nixon was erg betrokken bij de politiek die zich in West-Papoea afspeeld. Hij wilde graag in de voetsporen van zijn vader Michael treden.

Nixon kwam met zijn vader en 5 broers in nederland in 2004, in 2005 zijn zij naar Boekel verhuisd waar zij nog steeds wonen. Nixon had een grote vriendengroep. Hij was bij iedereen erg geliefd en iedereen kon om en met hem lachen.

Zijn wens was om ooit nog eens terug te gaan naar (een vrij) West-Papoea. De familie en vrienden zouden deze laatste wens van Nixon voor hem willen vervullen. Zij zouden zijn lichaam graag naar West-Papoea over willen laten brengen. Dit kost helaas ontzettend veel geld. Hierbij vragen we jullie hulp en begrip.

Wil je doneren? Ga naar www.geef.nl