We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Landelijke Opschoondag 19 september

vrijdag 18 september 2020 door

Landelijke Opschoondag 19 september

In maart kon de Landelijke Opschoondag helaas niet door gaan. Maar er is goed nieuws: op 19 september kun je aan de slag voor een zwerfafvalvrije buurt.

Tijdens deze dag slaan buren, verenigingen en sportclubs de handen ineen om in de eigen omgeving het zwerfafval op te ruimen. Een schone buurt is belangrijk: je woont prettiger, de kinderen spelen fijner en je voelt je veiliger.

Het coronavirus is er nog wel en daarom houden we ons ook dan aan de aangepaste RIVM-maatregelen. Maar dat hoeft geen belemmering te zijn. Het opruimen van stoepen, veldjes, slootkanten en plekken rondom gebouwen kunnen we heel goed doen met 1,5 meter afstand.

Veiligheid staat voorop. Daarom krijg je die dag van ons de nodige opschoonmaterialen: veiligheidshesjes, werkhandschoenen, zwerfafvalzakken en afvalknijpers.

Ook zin om in je eigen buurt de handen uit de mouwen te steken? Geef je dan snel op via: www.afvalaanbieden.nl/lod

We zien je graag op 19 september.