We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Landelijke opschoondag

vrijdag 10 maart 2017 door

Landelijke opschoondag

Op zaterdag 25 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats.

In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. In het Land van Cuijk en Boekel doen we daar natuurlijk ook weer aan mee. We organiseren de Landelijke Opschoondag en twee Opschoondagen voor scholen. Scholen kunnen dit jaar op dinsdag 28 maart of donderdag 30 maart met de klas of de hele school meedoen om de buurt schoon te maken.

Aanmelden,

Meld u tijdig aan Doet u ook mee, meld u dan aan voor 13 maart 2017! De gemeente Boekel zorgd voor de benodigde materialen (veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken) en de eventuele vergoeding. U bepaalt zelf waar u op gaat schonen. Natuurlijk komen wij de materialen en het ingezamelde afval ook weer bij u ophalen en alle kids die meedoen krijgen ook dit jaar weer een aardigheidje