We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Lekkere en gezonde maaltijden aan huis

vrijdag 12 november 2021 door

Lekkere en gezonde maaltijden aan huis

Wekelijks koelvers maaltijden aan huis ontvangen? Dat kan met Dé Maaltijdservice in Boekel. Dé Maaltijdservice is er vooral voor mensen die (tijdelijk) niet meer kunnen of willen koken. Vaak gaat dit om senioren, gehandicapten of mensen die bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komen. Het kan ook erg interessant zijn ter ondersteuning van mantelzorgers om hen te ontlasten.

“Wekelijks komen wij bij de mensen thuis om maaltijden te bezorgen. Dit wordt bezorgt door eigen vrijwilligers”, zo vertelt medewerkster Harriëtte van Teeffelen. “De klant bepaalt per week het aantal maaltijden. Wel gaan we uit van een minimale afname van twee maaltijden per week. Daarentegen hebben de koelvers maaltijden allemaal een lange houdbaarheid van 8-14 dagen. De klant voor koelvers maaltijden ontvangt in het begin de brochure ‘Smakelijk’ waarin alle maaltijden terug te vinden zijn. Iedere week krijgt de klant vervolgens een bestellijst mee waarop ze aan kunnen geven wat ze voor de daaropvolgende week willen hebben.”

Dé Maaltijdservice heeft een erg breed assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen, vegetarisch zijn, een allergie hebben, eiwitverrijkt, gemalen of zoutarm willen eten. “Alle maaltijden kunt u vinden in de brochure ‘Smakelijk’. De bestellijst correspondeert vervolgens met de maaltijden in de brochure.” vertelt Harriëtte verder.
Ook zijn de koelvers maaltijden gemakkelijk te verwarmen. “Op de verpakking van iedere maaltijd staat namelijk wat erin zit en wat het verwarmadvies is. Wij vinden het belangrijk dat de mensen op een wattage van 800 watt in slechts zeven minuten tijd een maaltijd kunnen opwarmen. Zo is de maaltijd lekker van smaak en snel warm.”

De prijs van de koelvers maaltijden varieert tussen € 6,10 en € 7,15 per stuk. Voor soep wordt € 1,35 extra in rekening gebracht en voor een toetje € 1,15.

Heeft u interesse in een maaltijd van Dé Maaltijdservice vraag dan gratis een proefmaaltijd aan. Daarna beslist u of u verder wilt gaan. “Mensen kunnen gewoon per week aangeven of ze maaltijden willen. Daardoor zitten ze nergens aan vast en zitten er geen verdere verplichtingen aan”, besluit Harriëtte.

De maaltijden, en ook de proefmaaltijd, kunnen rechtstreeks bij de klantenservice aangevraagd worden. Dit kan per telefoon: 085-9020492, of per e-mail: info@demaaltijdservice.nl. De klantenservice is van maandag t/m donderdag tussen 09:00 uur én 15:00 uur te bereiken.