We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

M4 laat zich Foppe op Ameland

maandag 20 juni 2022 door

M4 laat zich Foppe op Ameland

Inmiddels thuis van een supergezellig weekend Ameland maakt M4 de balans op: schitterend weer, een prachtig eiland, gastvrije bewoners en geweldige feesten.

Na enkele jaren annulering door het coronavirus vond het Bootwateren op dit eiland weer plaats. Een dorpsfeest omtrent het ouderwets te water laten van de reddingsboot met een groots festival op Hollem met zeemanskoren, straatartiesten en blaaskapellen. Een prima feest onder perfecte omstandigheden.

Door de unieke bezetting (wel saxen) en de sound van het vrije spel viel M4 op in het vele strak geregisseerde trompet- en trombonegeweld. Zelfs de aanwezige Foppe en mevrouw de Haan waren fan en volgden de Boekelse mannen van het ene naar het andere podium. Zij konden de Boekelse feestvreugde en specifiek de unieke dansmoves van bassist Hendrik zeer waarderen.

Het seizoen zit er weer op.

De zomervakantie komt eraan en de toeters gaan even in de zomerslaap. Tot later, tot M4!