We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Maaslandtocht WTC Boekel

zondag 6 september 2020 door

Maaslandtocht WTC Boekel

Dat de vakanties er weer op zitten is te merken aan het aantal deelnemers bij de tochten. De A-groep vertrok met 30 man in groepen richting Lith voor de Maaslandtocht. Ook waren er enkelen bij van de A+-groep. De rest van de A+-groep zaten in Frankrijk waar ze de Marmotte hadden gefietst afgelopen zaterdag.

Het was nog wat frisjes, maar uitstekend fietsweer. Vele kilometers reden we langs de Maas, genieten was het: van de vele watervogels, Schotse Hooglanders en schapen. Het was nergens druk op de weg, alleen totdat we van Oijen naar Lithoijen fietsten: daar werd een triatlon georganiseerd. En wij kwamen net alle fietsers tegen.
In Lith konden we allemaal op het terras zitten. De koffie smaakte goed en voor sommigen ook het appelgebak met slagroom. Na de pauze was er wel wat meer wind, maar het bleef genieten. Frans had de route wat aangepast, zodat we niet  dwars door Oss hoefden. En dat had hij goed gedaan. De eerste groep was om kwart  voor twaalf weer terug in Boekel, de tweede groep was, door een lekke band, een beetje later.

Volgende week rijdt de A+-groep en de A-groep de Walrichtocht. De B-groep rijdt naar Kevelaer en de C-groep rijdt de Graaftocht.

Tot volgende week.
P. da Leuse

www.wtcboekel.nl