We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Maatregelen huisartsenpraktijk Boekel i.v.m. coronavirus

maandag 23 maart 2020 door

Maatregelen huisartsenpraktijk Boekel i.v.m. coronavirus

De huisartsenpraktijk Boekel verzoekt u om goed op de hoogte te blijven van de laatste adviezen van het RIVM en deze op te volgen. Meer informatie kunt u vinden op www.thuisarts.nl of www.RIVM.nl of bel met 0800-1351, dit is het nummer van het RIVM voor vragen over het coronavirus.

Voor de komende tijd hebben wij als doel beschikbaar te zijn voor patiënten die zorg nodig hebben. Daarom MOET wachten wat KAN wachten. Een tweede doel is om veilige zorg te leveren aan al onze patiënten, met bescherming van onszelf, om besmettingen te voorkomen.
Huisartsenpraktijk Boekel verzoekt u daarom niet naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft. Medicatie graag bestellen via onze receptenlijn of de lege doosjes deponeren in de daarvoor bestemde box bij de ingang.

De doktersassistente vraagt aan de telefoon naar uw klachten en bepaalt de vervolgstappen. Wij vragen bij alle aandoeningen naar klachten gerelateerd aan het coronavirus, om een inschatting te maken van het corona-risico. Meet voordat u de huisartsenpraktijk belt uw temperatuur, want dit is voor de assistente belangrijk om te weten.

Indien het gezien de klachten noodzakelijk is om het spreekuur te komen, zal de assistente u hiervoor inplannen. U wordt dan ingepland op het reguliere spreekuur of het isolatiespreekuur. De ingang voor het isolatiespreekuur is aan de achterzijde van het pand. U moet buiten wachten tot u binnen wordt gelaten door de huisarts. Tijdens dit spreekuur zal de huisarts beschermende kleding dragen. Dit spreekuur en deze ingang is enkel bedoeld voor patiënten die op dit spreekuur worden ingepland.

Alle afspraken met onze praktijkondersteuners met patiënten voor diabetes, hart- en vaatziekte, astma, COPD en ouderenzorg, worden tot minimaal 6 april, zo mogelijk telefonisch of via de mail afgehandeld.

In St Petrus is de prikpost voor bloedafname gesloten. Alleen noodzakelijke bloedafname wordt in overleg met de huisartsenpraktijk gepland.

Als laatste: blijf alstublieft beleefd naar onze doktersassistenten en beantwoord haar vragen netjes en kordaat. Ook als u ongerust bent en u langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Wij huisartsen vertrouwen op onze doktersassistenten en vragen dat ook van u.