We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Manifest Venhorst is ondertekend

zondag 22 oktober 2017 door

Het European Rural Parliament is weer voorbij. De gasten uit veertig landen zijn bijna allemaal weer huiswaarts.

Zaterdag was de laatste dag waarop het manifest van 2015 werd besproken en eventueel zou worden aangepast.

Na de lunch was het tijd om te stemmen en het manifest Venhorst 2017 vast te stellen. Het stemmen werd gedaan door groene appels (voor) en rode appels (tegen) op te steken.

Toen het manifest was goed gekeurd kan deze ondertekend worden. Het bestuur van het Europian Rural Parliament en burgemeester Bos  Boekel en locoburgemeester van Extel Gemert- Bakel deden dit.

Daarna was op het Jozefplein de afsluitende ceremonie. De vier Gilden, Boekel en drie uit Gemert-Bakel brachten na het optrekken een vendelgroet. Daarna werden de Europese en Brabantse dag gestreken.

Venhorst en Gemert-Bakel kijken terug op vier mooie dagen dankzij veel vrijwilligers uit Venhorst die zich hiervoor in hebben gezet. Zij werden vrijdag nog bedankt door Rabobank Veghel-Uden die 5000 euro schonk aan Leefbaar Venhorst en ook de nieuwe tennisclub werd niet vergeten.

Venhorst was heel even het centrum van Europa. Vrienden zijn er weer velen gemaakt en wat het heeft opgeleverd zal over een tijd blijken.