We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Mantelzorgavond in Nia Domo

zondag 16 juni 2019 door

Mantelzorgavond in Nia Domo

Burgemeester en wethouders nodigen alle mantelzorgers en vrijwilligers uit de gemeente Boekel uit voor een feestelijke avond op vrijdag 21 juni 2019, Nia Domo in Boekel. Ontvangst is vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur.

Na het welkomstwoord is er een avondvullend programma met Theatergroep de Klinker. Zij spelen voor u de voorstelling “Over de Kopzorg”. Theatervoorstelling ‘Over de Kopzorg’ is een voorstelling over en voor mantelzorgers. Met deze voorstelling hopen we mantelzorgers een hart onder de riem te steken. Mantelzorgen is zwaar maar het heeft zo weinig zin om bij de pakken neer te gaan zitten. Deze voorstelling laat zien dat uit welk milieu je ook komt of welke nationaliteit je ook hebt, je leven bepaald kan worden door de zorg voor je medemens.

Een verdere muzikale opluistering van de avond wordt verzorgd door ‘t Boekels Kwartierke.

Kaartjes
Bent u mantelzorger en/of vrijwilliger, dan bent u van harte welkom! U kunt tot en met 21 juni gratis kaartjes ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. OP=OP

Vragen?
Telefoonnummer: 0492-326800
Mail: college@boekel.nl

(Foto boven: Boekelse Kwartieke)

(Foto: Theatergroep de Klinker)