We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Einde Dakar voor Mark Tielemans

donderdag 17 januari 2019 door

Einde Dakar voor Mark Tielemans

Met precies een half uur voorsprong gaat Mark Tielemans aan de leiding bij de kistrijders, de klasse voor motorrijders zonder ondersteuning. Toch zal hij vandaag, donderdag 17 januari, de Dakar Rally niet winnen. Hij bleef namelijk niet in het bivak in Pisco maar ging woensdag al door naar Lima voor een ziekenhuisbezoek.

Hij heeft een ongeluk gehad is voorover de motor af gegaan. Hij heeft vier ribben gebroken en mogelijk een klaplong. “Hij keek op zijn roadbook en ineens was de grond onder hem weg en viel hij in een diep gat. Het had erger kunnen zijn, maar het is klote dat hij de Dakar niet af kan maken. Het missen van die medaille gaat zeker in zijn kop zitten. Ik ben er echt ziek van.” vertelt kistrijder Sjors van Heertum uit Schijndel aan Rallymaniacs.

Lees hier het artikel uit het Eindhovens Dagblad.