We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Mededeling oud papier gemeente Boekel

vrijdag 15 mei 2020 door

Mededeling oud papier gemeente Boekel

Er zijn een aantal tijdelijke wijzigingen te melden i.v.m. brengen en ophalen van het oud papier.

Oud papier Boekel en Huize Padua
De brenglocatie voor oud papier aan de Waterval in Boekel is in verband met het COVID-19 (coronavirus) voorlopig gesloten. Deze locatie leent zich niet voor het ordelijk brengen van oud papier in relatie tot het coronavirus en oudere vrijwilligers. Inwoners van Boekel en Huize Padua wordt gevraagd begrip te hebben voor deze situatie en maatregel en het oud papier eenmaal in de maand aan te bieden. Liever niet het oud-papier plaatsen bij winkels. Het oud papier in Huize Padua wordt voortaan iedere 2e dinsdag van de maand opgehaald aan de straatzijden.

Oud papier Venhorst
Oud papier wordt voorlopig in verband met het COVID-19 (coronavirus) niet op gehaald in Venhorst. Inwoners van Venhorst kunnen elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur het oud papier brengen naar de inzamellocatie aan de Zanddelweg. Neem alstublieft hierbij wel de voorschriften van het RIVM in acht. Dus blijf thuis als u verkouden bent en houdt 1,5 meter afstand van elkaar.