We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Doe mee aan Keukenbazen Battle 2019

woensdag 28 augustus 2019 door

Doe mee aan Keukenbazen Battle 2019

Voor de zomervakantie vonden de workshops van De keukenbazen “ON STAGE” plaats. We mochten weer rekenen op een aantal zeer enthousiaste jongens en meisjes! Jullie hebben veel gezien en geleerd bij de bedrijven die voor jullie een workshop hebben verzorgd.

Wij bedanken “de Rietbunder” melkveebedrijf, Tielemans groentekwekerij, tuinbouwbedrijf de Zijp en Keurslager Gerry van Exel. Maar nu begint het echte werk! Zit je in groep 7 of 8 en vind jij het leuk om te koken? Doe mee met de ‘Keukenbazenbattle 2019’!

Wat moet je doen?

  • Maak een team van 2 of 3 jongens/meisjes
  • Bedenk een lekker en gezond hoofdgerecht met producten uit Boekel en Venhorst
  • Meld jouw team aan op www.keukenbazen.nl

Ook als je niet mee hebt gedaan met de workshops mag je aanmelden voor de Keukenbazen Battle

Wil je nog tips van een echte kok?
Woensdagmiddag 11 september organiseren we een masterclass voor de teams die zich gaan aanmelden voor de Keukenbazen Battle 2019. Tijdens deze masterclass zal Keukenbazen kok, Susan Verstraten van Nia Domo, elk team tips en aanwijzingen geven om hun gerecht zo mooi mogelijk te presenteren.

Aanmelden voor de masterclass kan tot 5 september via keukenbazen@boekel.nl onder vermelding van “aanmelding masterclass” met daarbij de gegevens van jullie team.

En dan?
Het inschrijven voor de Keukenbazen Battle kan tot zondag 22 september. Alle inschrijvingen uit de gemeente Boekel komen vervolgens bij de Keukenbazen kok Susan Verstraten. Zij kiest vervolgens de Boekelse winnaar! De Boekelse winnaar gaat naar de finale: de Mega Live Kook Battle, daar koken de winnende teams hun gerecht LIVE. De jury kiest de winnaar: de Keukenbazen 2019. Wie weet wordt onze burgemeester dan SmaakBurgemeester van Nederland.