We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

MEMO heeft nu ook locatie in Gemert

donderdag 28 juni 2018 door

MEMO heeft nu ook locatie in Gemert

Mensen & Mogelijkheden heeft na een locatie in Boekel nu ook in Gemert een tweede locatie.

Donderdag kwamen cliënten met de Polderexpress aan bij het voormalige pand van de Atlandgroep. Ondernemer Rene Tielemans uit Boekel heeft de kassen en panden een jaar geleden gekocht.

 

Emmy van de Broek – Tielemans en Cindy Kroef – van Schijndel zijn negen jaar geleden in Boekel de dagbesteding gestart. In het voormalige Helso pand is nu een tweede dagbesteding gestart. Kleine werkzaamheden worden hier door mensen met verstandelijke en of lichamelijke beperking, mensen met dementie en Niet Aangeboren Hersenletsel ( NAH) gedaan. Ook wil men in de toekomst was gaan wassen, strijken en opvouwen zeggen van de Broek en Kroef. Zij hopen meer meer mensen uit de doelgroep naar de Boekelseweg te kunnen halen voor productiewerk. Een open dag staat voor de paasdagen in 2019 gepland op beide locaties.