We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Moederdag concert Nia Domo

donderdag 9 mei 2019 door

Moederdag concert Nia Domo

‘Heeft u nog geen Moederdag cadeau? Neem je moeder mee naar de slagwerkshow!” Bericht aan alle moeders uit de gemeente Boekel. Het hele jaar bent u druk in de weer om uw gezin te voorzien van schone kleren, lekker eten, een opgeruimd huis en ga zo maar door.

Vaak wordt er niet eens bij stilgestaan hoeveel werk u eigenlijk allemaal verricht. Speciaal voor u hebben de slagwerkers van EMM Boekel een spectaculair slagwerkconcert in elkaar gezet met medewerking van de slagwerkgroep uit De Mortel. Een speciaal aangeklede zaal, iets lekkers voor alle moeders en als u wilt zelfs een blijvend aandenken van u en uw gezin, zijn het ideale decor voor een onvergetelijke avond. Trommel je gezin op en kom gezellig luisteren en genieten van de muzikale klanken van beide slagwerkgroepen. Voor diegene die vergeten was wanneer het ook alweer Moederdag was: 12 mei, Nia Domo Boekel. 18.30 zaal open. 19.00 start concert. Wilt u een blijvende en tastbare herinnering aan dit concert? Zorg dan dat u vóór aanvang van het concert binnen bent! Tot dan!