We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

My Dancestudio verhuist naar De Mouthoeve

maandag 29 januari 2018 door

My Dancestudio verhuist naar De Mouthoeve

In september 2017 is dansschool My Dancestudio begonnen met dans- en musicallessen in de voormalige St. Jan school op het Sint Jansplein. Inmiddels zijn er al heel wat kinderen met plezier aan het dansen bij Soazic Mickers-Reek, docent en eigenaar van de studio.

Soazic Mickers-Reek heeft een brede scholing gehad in zowel klassiek/modern als in show-/musicaldans, tap en streetdance. Na de vooropleiding aan het Conservatorium in Den Haag en Codarts in Rotterdam, heeft ze Dansacademie Lucia Marthas HBO afgerond, een show-/musicalopleiding in Amsterdam waar behalve dans ook zang en spel gegeven worden. Na een mooie uitvoerende danscarrière in het theater en op televisie, is ze nu met haar gezin in Boekel gesetteld en wil ze hier graag haar dansschool runnen, om andere mensen net zo gelukkig te maken met dansen, zingen en acteren als zijzelf.

My Dancestudio biedt dans- en musicallessen voor alle leeftijden. Vanaf 2 jaar kunnen peuters en kleuters al terecht voor thematische allround danslessen. Vanaf groep 3 kunnen kinderen en volwassenen kiezen voor Dancemix, musical of klassiek/modern.

Soazic: “Ik wil mensen gelukkig maken met dansen, zingen en acteren!”

Waarom de verhuizing? De zaal in de Sint Jan school was aan de kleine kant en het gebouw is oud, wat ook ongemakken met zich meebrengt, dus was het tijd voor een andere ruimte. Meteen dacht Soazic aan de Mouthoeve, ze vindt het een mooie plek, goed bereikbaar en sfeervol.

Er wordt nu achter de winkels hard gewerkt aan een splinternieuwe ruimte met een grote zaal voor My Dancestudio en 2 muzieklokalen voor CVMB, de muziekschool in Boekel. Verder wordt er een knusse wachtruimte en kleedkamer gerealiseerd.

Na de carnavalsvakantie is het zover en start My Dancestudio in De Mouthoeve. Soazic en haar leerlingen hebben er veel zin in!

Wil jij ook komen dansen bij My Dancestudio? Je bent meer dan welkom!

Schrijf je in voor een gratis proefles:
www.mydancestudio.nl
info@mydancestudio.nl
Tel: 0629621720