We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nationale Voorleesdagen 2020: Pyjamafeestje

donderdag 16 januari 2020 door

Nationale Voorleesdagen 2020: Pyjamafeestje

Kinderen raken vertrouwd met allerlei rituelen en zo is het ook met voorlezen. Of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip.

Bibliotheek De Lage Beemden organiseert het jaarlijkse pyjamafeestje voor peuters en kleuters en hun ouders/verzorgers. En natuurlijk gaan we voorlezen uit Moppereend, het Prentenboek van het Jaar 2020. Kom in je pyjama en met je knuffel naar de Bibliotheek en luister naar het verhaal van Moppereend. We doen daarna ook nog een leuke activiteit.

Het pyjamafeest vindt plaats op woensdag 22 januari in Bibliotheek Boekel van 18.00 tot 18.30 uur. De toegang is gratis.

Kom naar het pyjamafeestje, of bezoek een van de andere activiteiten. Kijk hiervoor op de speciale pagina over de Nationale Voorleesdagen.

Tijdens de activiteiten van Bibliotheek De Lage Beemden worden er mogelijk foto’s gemaakt voor eventueel gebruik op Social media of in gedrukte of online uitingen. Heb je bezwaar tegen het maken en publiceren van beelden en opnames? Maak dit dan kenbaar bij de activiteit op de dag zelf.