We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nationale Voorleesdagen 2020: Voorleesontbijt voor grootouders en kleinkind

donderdag 16 januari 2020 door

Nationale Voorleesdagen 2020: Voorleesontbijt voor grootouders en kleinkind

Op dinsdag 28 januari van 10.30 – 11.30 uur is er een Voorleesontbijt in Bibliotheek Boekel. Kinderen van 2 t/m 4 jaar zijn van harte welkom om samen met hun opa en/of oma naar het voorleesontbijt te komen. We lezen voor en spelen ook nog een leuk spelletje met z’n allen.

Moppereend is het Prentenboek van het Jaar 2020. Kom luisteren naar burgemeester Pierre Bos die voorleest uit Moppereend. Een grappig verhaal over een mopperige eend. Ook de andere dieren worden aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot…

Deelname aan het voorleesontbijt is gratis. Aanmelden kan hier online en is verplicht. Er is plek voor maximaal 15 kinderen.

Het voorleesontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door Lunchroom Nia Domo, Bakkerij van de Ven en Super COOP.

Kom naar het Voorleesontbijt met burgemeester Pierre Bos, of bezoek een van de andere activiteiten. Kijk hiervoor op de speciale pagina over de Nationale Voorleesdagen.

Tijdens de activiteiten van Bibliotheek De Lage Beemden worden er mogelijk foto’s gemaakt voor eventueel gebruik op Social media of in gedrukte of online uitingen. Heb je bezwaar tegen het maken en publiceren van beelden en opnames? Maak dit dan kenbaar bij de activiteit op de dag zelf.