We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Natuurwerkdag Bosberg

donderdag 1 november 2018 door

Natuurwerkdag Bosberg

Bosgroep Zuid beheert de gemeentelijke bossen in Boekel. Zo ook het bosgebied in de Bosberg. Vorig jaar hebben we samen met een aantal vrijwilligers in dit stukje bos ruimte gecreëerd.

Dit jaar willen we graag door middel van het planten van struiken en boompjes de diversiteit in het bos vergroten. Samen steken we onze handen uit de mouwen en maken we er een gezellige en productieve dag van.

De werkzaamheden bestaan uit het planten van diverse soorten plantmateriaal. Dit plantmateriaal bestaat uit struikgewas en boompjes. Daarnaast willen we met enkele vrijwilligers klimop uit bomen verwijderen en de Japanse Duizendknoop bestrijden.

We willen jullie vragen om zelf een schep en emmer mee te nemen.

Tijd
Van 9:30 tot 13:00, 3 november 2018

Er is werk voor
Maximaal 40 personen (30 volwassenen en 10 kinderen), er zijn nog plekken!!

We verzamelen bij het speelveld in de Bosberg (achter de Beuken).

Er zijn werkzaamheden en activiteiten voor kinderen: het planten van struiken en boompjes in het bosgebied. Kinderen staan direct onder verantwoordelijkheid van hun ouders

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatieleider
Mandy Deben: mandy.deben@boekel.nl / 0492-326800

of de provinciale coördinator
Marjolein Jellema: mjellema@brabantslandschap.nl / 0411-664010

Deze werkdag is inclusief koffie, thee en lunch.