We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

‘Nieuw’ raadslid bij gemeenteraad geïnstalleerd

vrijdag 1 maart 2019 door

‘Nieuw’ raadslid bij gemeenteraad geïnstalleerd

Harm de Bruin is donderdagavond opnieuw geïnstalleerd als raadslid bij de Boekelse gemeenteraad. Na een jaar afwezigheid is hij terug bij het CDA.

Hij woonde afgelopen jaar tijdelijk buiten Boekel omdat hij zijn huis verkocht had en zijn nieuwe huis in Boekel nog niet bewoonbaar was. Hij was om die reden vorig jaar tijdens de verkiezingen niet van de partij. Maar nu is hij terug op plek acht van het CDA. Het CDA behaalde zeven zetels, de negende plaats op de kandidatenlijst was voor Lisette Bevers. Toen Marius Tielemans van het CDA van de lijst ging, i.v.m. zijn wethouderschap, schoof Lisette een plaatsje op en nam ze tijdelijk waar voor Harm de Bruin. Inmiddels woont Harm de Bruin weer in Boekel en staat Lisette Bevers haar plaats weer af.

Lees hier het artikel van het Brabants Dagblad.